CursuriAZ.ro - Toate cursurile din Romania. Cursuri contabilitate, cursuri engleza, cursuri marketing, cursuri vanzari, cursuri pregatire,  cursuri dans, cursuri online

CURSURI MANAGEMENT

Vezi toata lista de cursuri management din Romania. Cursuri de la A la Z :).

Homepage CursuriAZ.roToate cursurile din RomaniaToate cursurile din Romania pe categoriiToate cursurile din Romania pe oraseOrganizatori de cursuriContact CursuriAZ.ro


cursuri engleza
cursuri dans
cursuri online
cursuri contabilitate
cursuri gratuite
cursuri de calificare
cursuri management
cursuri calculatoare
cursuri 2009
cursuri masaj


Stii un curs super tare?
Da-ne un mail si recomanda-l:
office-la-cursuriAZ-ro

 

Cursuri management


Ai auzit de la colega ta ca X-ulescu sau X-uleasca a fost numit/a sef de departament. Stiai ca a trimis-o firma la cursuri management, pe care tu le-ai refuzat, ca nu credeai ca sunt asa de importante. Doar ai urmat si tu cursuri de management la scoala, ai si facut o facultate in acest sens. Nu credeai ca se poate invata ceva in 2 saptamani. Tu ai facut 4 ani. Tot ce va putem spune este ca la scoala nu se invata suficient. Sunt mai mult cursuri teoretice.

Cursurile de management propuse de noi sunt specializate pentru diferite domenii si sunt pline de exemple din practica. Studiile de caz te vor ajuta mai tarziu sa recunoasti situatii asemanatoare in compania in care lucrezi si vei sti cum sa procedezi, cu cea mai mare usurinta. In urma cursurilor de management vei fi mult mai bine pregatit pentru situatiile reale de criza. Asa ca urmeaza –le! Si mult succes ca sa devi manager in cel mai scurt timp dupa ce ai absolvit cursul. Vezi ce cursuri management avem pentru tine;)

________

Management Strategic - Premium

Cursul īsi propune sa prezinte stilurile si tehnicile de conducere existente īn organizatiile romānesti precum si metode de optimizare a acestora. Un interes deosebit este acordat luarii deciziilor, negocierilor si managementului activitatii firmei. Cursantii vor īnvata sa identifice diferitele tipuri de manageri si vor sti cum sa interactioneze cu ei. Un accent deosebit este pus pe modul īn care se lucreaza cu angajatii si cum se pot media conflictele aparute īntre ei sau īntre ei si conducere. Cursul se adreseaza atāt aspirantilor la functia de manager, indiferent de domeniu, cāt si persoanelor care īsi doresc sa se dezvolte profesional.

Mai multe detalii despre acest curs la adresa: http://academiadeafaceri.ro/management.html

____________

Cursuri de Leadershiping si Comunicare Manageriala - Premium

Cursul este deosebit de complex, prezentānd pe larg care sunt abilitatile unui manager, modul īn care el trebuie sa se dezvolte, ce trebuie sa faca īn anumite situatii si cum trebuie sa interactioneze cu angajatii pentru ca, īn final, sa devina un manager de rang superior, un leader. In prima parte a cursului se pune accent pe calitatile leaderului, sunt prezentate abilitatile pe care trebuie sa le dezvolte si apoi cum sa rezolve cu succes situatii dificile aparute in firma. In partea a doua a cursului se pune accent pe comunicarea organizationala, cum sunt īntelese relatiile de putere si subordonare, cum poate fi influentat comportamentul angajatilor si apoi cum se lucreaza cu diferite grupuri din firma. La final cursantii vor avea la dispozitie toate informatiile pentru a putea deveni un manager de succes.

Mai multe detalii despre acest curs la adresa: http://academiadeafaceri.ro/leadershiping.htmlFOARTE UTIL! Click aici sa ceri o oferta de cursuri.
Sau trimite-ne un email la office-arond-cursuriaz.ro :)

 
CursuriAZ - Toate cursurile de management din Romania si orice alte cursuri sau traininguri vrei :)